…bara resten kvar.

Darling! Ja, du! Du som läser det här!
Har det varit en lång vecka för dig? Inte hunnit med allt på jobbet? Knappt sett familjen under hela veckan?
Låt mig gissa…
Kör du in på ica-parkeringen just nu? Och det är fullt!
Hämtar på dagis och ditt barn är ensamt kvar fast klockan är bara 16?
Längtar du till en mumsig middag i din soffa? Drömmer om en filt och en film? Ett glas vin eller två? Flottiga, salta fingrar som fumlar omkring i en tom chips-skål… Några tända ljus som skapar darrande, lugnande skuggor på väggen. Barn som inte bråkar…

Jag önskar dig att du får allt det du drömmer om denna helg. Och för att säkerställa det, se till att du drömmer om små, enkla saker. Vad sägs om det?

Hoppas du skippar görandet så mycket som det går och sysselsätter dig mest med varandet och återhämtningen.

SILVER

SILVER

 

 

 

 

 

 

 

 
Ha en underbart vanlig och lugn höst helg <3

/Kasia

Följ ZebraZone via e-mail

Dina uppgifter stannar hos mig! <3

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

2 thoughts on “…bara resten kvar.

  1. Vi alla människor trots allt är så olika. Vi har olika uppfattningar om hur livet ska levas, vad som är viktigt och mindre viktigt för att vi har så olika behov som ska tillfredställas. Väldigt ofta har vi ingen eller liten kontakt med oss själva, vi kör bara på. Varandet…skriver du. Det tog mig några decennier för att komma fram till den slutsats du skriver om. Tacksam för det för att det är bättre sent än aldrig. Håller med dig min kära Kasia men trots all min nyvunna kunskap om mig själv och hur livet ska levas och vad varande är, hamnar jag i ekorrhjulet ändå. Men jag har lärt mig att bromsa och hoppa av i tid. Känns stort att jag kan det. Det är bara ett långt och svårt arbete bakom den förändringen, en lång historia kantat av stress, besvikelser, tårar, hopp och förtvivlan. Just nu är det mer hopp än svackor och jobbiga dalar. Kram

    • Ja. Det är ingen lätt resa men säg själv! Viss vill man inte vara utan den!? Jag tycker att det är det finaste som hänt mig. Jag kan idag vara förlåtande mot mig själv och alla andra. Har respekt för alla livshistorier och öden, alla livsstilar. Och det viktigaste kanske, en förståelse att livet ÄR ett “gung”. Mellan ballans och obalans, bra dagar och dåliga dagar, styrka och svaghet. Mellan ekorrhjulet och skogspromenaderna. Och det är därför livet är så vackert. Puss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.