Änglavakt

Kära vänner, julafton har passerat, juldagen lider mot sitt slut. Imorgon kommer vi börja sukta efter något italienskt kanske, pad thai eller falafel. Underligt hur snabbt man kan bli trött på julmaten.
Hoppas vi aldrig blir trötta på varandra. Och på ljuset.

Må vi allla ha änglavakt över oss varje dag.
God fortsättning! <3

/Kasia

Änglavakt

Änglavakt

Följ ZebraZone via e-mail

Dina uppgifter stannar hos mig! <3

I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

2 thoughts on “Änglavakt

 1. God fortsättning till Dig också !
  Här har Du väckt en viktig fråga , nämligen Julmat. Det är en tradition och den skall man försöka vårda och föra vidare till nya generationer. Enligt min bedömning så är det trots fler goda maträtter ganska “tung” mat med vitkål, gurka, även svamp, sill, majonnäs, söta bakelser, tårtor m m. Vem har sagt att man inte kan lägga till något lättare, t ex vegetariskt till det ? Det kanske är en bra idé att hitta något bra recept för vegetarisk festmat ? Varje år något nytt som presenteras just på Julbordet ?
  Allt gott i fortsättningen !
  En superfin änglavakt 🙂

  • Tack tack! Det är min tanke precis. Att hitta smaskiga alternativ till animalier till fest och även till vardag. För att det är just förändringar i vardagen som väger mest och kan göra mest skillnad.
   Men vem säger att växtbaserat inte kan vara festligt? Allt gott till dig med! Bokstavligen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.